Over

De Onderzoekerij is in 2007 opgericht door Esther Poort en Annemarie Venemans als onderzoeksbureau in het publieke domein. In eerste instantie richtten wij ons op volledig op het uitvoeren van kwalitatief en kwantitatief onderzoek op het gebied van gezond en zorg.

Sinds 2012 houden wij ons  bezig met vraagstukken op het gebied van kwaliteit. Hierbij richten we ons op twee thema's: kwaliteit in het hoger onderwijs en kwaliteit in de zorg. 

Kwaliteit van onderwijs
Esther en Annemarij zijn allebei NVAO gecertificeerd secretaris en worden regelmatig ingezet als secretaris bij onderwijs- en onderzoeksvisitaties. Wij ondersteunen daarnaast universiteiten en hogescholen bij de voorbereiding van een accreditatie. 

Kwaliteit van zorg
Annemarie en Esther hebben beide jarenlange ervaring met onderzoek op het gebied van gezondheid en zorg. Annemarie heeft een biomedische achtergrond en is geregistreerd als epidemioloog B.  Esther heeft Communicatiewetenschap gestudeerd en heeft veel kennis van sociaal wetenschappelijke onderzoeksmethoden. Bij de projecten op het gebied van kwaliteit van de zorg kan de kennis van deze verschillende disciplines optimaal worden benut. 

 

 

 

 

 

Adres:
Vondellaan 58
2332 AH Leiden

Email:
info@onderzoekerij.nl

Telefoon:
06-12073344 (Esther)
06-24812176 (Annemarie)

LinkedIn